Club Brugge krijgt stevige tik op de vingers: “Voor mij vervalst dit de competitie”

Timmy Simons (Club Brugge - Kortrijk)

02 maart 2018 05:00 - Er was dit seizoen al heel wat te doen rond de intussen befaamde huurclausules van Club Brugge. Zo mogen huurlingen van Blauw-Zwart niet opgesteld worden tegen hun moederclub, tenzij daar een financiële compensatie tegenover staat. Hoewel de huurclubs in kwestie vanzelfsprekend instemmen met de voorwaarden in het contract, blijft de ‘boete’ voor beroering zorgen.

Als KV Kortrijk zaterdagavond wil rekenen op Jérémy Perbet, moet het daarvoor zo’n €500.000 neerleggen. “Het is een afspraak en die moeten wij respecteren. Maar natuurlijk vind ik zijn afwezigheid heel spijtig omdat hij misschien revanche had willen pakken op Club Brugge”, reageert KVK-voorzitter Joseph Allijns in L’Avenir.

“KV Kortrijk heeft natuurlijk de beslissing genomen om hem toch te huren. Maar persoonlijk vind ik zoiets onaangenaam. Voor mij vervalst dit een beetje de competitie”, besluit een misnoegde Allijns. Perbet is onder Glen De Boeck opnieuw uitgegroeid tot een basisspeler en vond tot dusver 6 keer de weg naar doel voor de Kerels.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.