‘Club Brugge start de gesprekken om huurling definitief aan te trekken’

Club-spelers peppen elkaar op (Club Brugge - KRC Genk)

22 maart 2018 07:22 - Door de sterke prestaties is het nog een beetje koffiedik kijken wie er volgend seizoen nog bij Club Brugge speelt en wie een transfer speelt. In het geval van de huurlingen in de kern is het dan weer de vraag wie een transfer naar Club viseert. Met Jordy Clasie, Kenneth Vermeer en Matej Mitrovic telt Club op dit moment drie huurspelers.

Alle drie doen ze het goed en de kans lijkt dan ook niet onbestaande dat Club op zijn minst zal proberen om hen langer aan boord te houden. In het geval van Mitrovic zijn de onderhandelingen zelfs al opgestart, schrijven Turkse bronnen. De Kroatische verdediger wordt sinds januari gehuurd van Besiktas en dwong snel een basisplaats af.

Club beschikt over een optie waarmee het Mitrovic voor 4,5 miljoen euro definitief kan overnemen, maar zou nog met Besiktas rond de tafel te zitten om die prijs wat te drukken. Dat zou in principe ook een haalbare opdracht moeten zijn, klinkt het. Mitrovic zelf gaf ook al aan zich goed te voelen in Brugge en lijkt een langer verblijf dus wel te zien zitten.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.