Club-fan Rik Verheye moet zich verantwoorden op Jan Breydel: “Uiteindelijk was ik het zo beu”

Club-fans met vlag (Club Brugge - Westerlo)

16 maart 2018 06:11 - Sinds Rik Verheye bij het grote publiek bekend werd door zijn glansrol in Callboys komt hij vaker en vaker bij Club Brugge over de vloer. Zo wordt de notoire supporter van Blauw-Zwart geregeld ingeschakeld voor het maken van ludieke filmpjes met Brugse spelers of is hij de spreekbuis voor een gesponsorde activiteit. 

Afgelopen weekend werd Verheye zelfs op Jan Breydel gespot voor het promotieduel tussen Cercle Brugge en Beerschot-Wilrijk. “Ik was in het stadion en heb me vaak moeten verantwoorden. Uiteindelijk was ik het zo beu dat ik gewoon zei dat ik eigenlijk al aanwezig was voor de volgende match van Club”, lacht de acteur.

Met gemengde gevoelens verwelkomt Verheye de Vereniging opnieuw in 1A. “Het is een leuk extraatje, al heb ik het gevoel dat die derby’s vooral in het kamp van Cercle fel beleefd worden. Voor hen is het de match van het jaar, maar voor ons zijn er zo wel meerdere. Uiteindelijk gaat het over een wedstrijd waar er slechts anderhalf punt op het spel staat. Maar het is leuk dat Cercle terug is, want het is een sympathiek ploegske”, besluit Verheye in Het Laatste Nieuws.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.