Club-fans bedanken 1 speler in het bijzonder na 0-1 op Stayen: “Met mijlen voorsprong Man van de Match”

Club-fans duimen omhoog (Club Brugge - Standard)

11 maart 2018 16:46 - Club Brugge heeft zijn laatste opdracht van het seizoen tot een goed einde gebracht. In een wedstrijd met twee gezichten won Blauw-Zwart met het kleinste verschil dankzij een doelpunt van Ruud Vormer. 

Ivan Leko zag zijn manschappen een zwakke eerste helft afwerken op Stayen. In een kansarme eerste periode geraakte een inspiratieloos Club niet verder dan een schotje van Vormer. Aan de overkant had Blauw-Zwart geluk dat scheidsrechter Lambrechts de bal niet op de stip legde na een contact tussen Vermeer en Akpom.

Na de pauze tapte de leider uit de Jupiler Pro League uit een ander vaatje. Mitrovic was er tot twee keer toe dichtbij, maar zijn kopbal trof de lat. Twintig minuten voor tijd was het dan toch raak, toen Vormer een knappe aanval uitstekend afrondde: 0-1. In het absolute slot van de match kwam Club nog met de schrik vrij toen Boli op de paal kopte.

De Brugse fans zagen de 6/6 tegen KV Kortrijk en Sint-Truiden graag gebeuren en bedankte daarvoor vooral Kenneth Vermeer. Onze Nederlandse doelman keepte een uitstekende partij en zorgde voor het eerst sinds 20 december voor een clean sheet. De huurling van Feyenoord werd dan ook overladen met lof op sociale media.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.