Club-fans hebben 1 grote droom na bekendmaking van Play-Off kalender

Club Brugge sjaals

12 maart 2018 16:30 - Club Brugge heeft drie weken om zich – deze keer zonder stage in het buitenland – helemaal klaar te stomen voor de Play-Offs. Maandagnamiddag werd de kalender bekendgemaakt. De ene vindt het schema van Blauw-Zwart goed, de andere net slecht. Maar over één zaak is wel elke fan het eens…

Zo tekent elke Club-supporter voor een gelijkaardig scenario als in 2016, toen Michel Preud’homme en zijn manschappen op 15 mei kampioen speelden na een 4-0 thuiszege tegen Anderlecht.

Twee jaar geleden mocht de champagne uitgehaald worden op speeldag 8, deze keer droomt de Brugse aanhang van een titelfeest tegen de aartsrivaal op speeldag 7. De weg is uiteraard nog lang, maar dromen mag! 🙂


Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.