Club-fans hebben nú al diverse plannen voor clash tegen Anderlecht: “Heintje zal wenen”

Hein Vanhaezebrouck (Club Brugge - AA Gent)

23 maart 2018 11:23 - Het is nog even wachten tot de Play-Offs van start gaan, maar in aanloop naar de titelstrijd leven de fans van Club Brugge alvast toe naar 6 mei 2018. De Brugse aanhang droomt immers luidop van een vijftiende landstitel op speeldag 7, niet toevallig in de thuismatch tegen aartsrivaal Anderlecht. 

Bij de bekendmaking van de kalender tekende elke Club-supporter meteen voor een gelijkaardig scenario als in 2016, toen Michel Preud’homme en zijn manschappen op 15 mei kampioen speelden na een 4-0 thuiszege tegen Anderlecht.

Ongeacht een mogelijk titelfeest bereidt Jan Breydel zich met diverse Facebook-evenementen voor op de clash tegen RSCA. Zo staat er alvast een opwachting van de spelersbus gepland, alsook het BK ‘Heintje imiteren’ en ‘Teo ambeteren’ en tot slot mogen ook de Brugse zwaaifeesten uiteraard niet ontbreken. In totaal tekenen zo’n 1.500 fans nú al present en dat aantal zal ongetwijfeld nog aanzienlijk toenemen naarmate de match dichterbij komt.

“Heintje ontvangen, dat doen we wel. Nog beter dan in december, een nog fellere Brugse hel. Heintje zal wenen, Sels zich 5 keer omdraaien. En dat allemaal terwijl wij vrolijk naar Heintje blijven zwaaien”, klinkt het versje van de initiatiefnemers. Vuurwerk gegarandeerd!

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.