Club-fans hebben transfertip voor Brugse bestuur: “Zou vuurwerk geven”

Club-fan duim omhoog (Club Brugge - Antwerp)

03 maart 2018 15:56 - Vrijdag kwam Club Brugge met het nieuws dat Anthony Limbombe zijn goeie prestaties beloond zag worden met een contractverlenging tot 2021. Een beslissing die op gejuich onthaald werd bij de Brugse aanhang, al wordt er luidop gedroomd van nog nét iets meer creativiteit…

Zo zijn er heel wat Club-fans die van mening zijn dat ook Stallone Limbombe zijn plaats zou hebben op Jan Breydel. De drie jaar oudere broer van Anthony komt momenteel uit voor Antwerp, waar hij de rechterflank voor zijn rekening neemt.

Stallone heeft een gelijkaardige speelstijl als Anthony en dribbelt al eens graag zijn rechtstreekse tegenstander(s). In 1234 minuten vond de kwieke vleugelspits van The Great Old 4 keer de weg naar doel.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.