Club-fans lachen met 2 spelers van Anderlecht: “De grap van het jaar”

Club-fans fuck you

26 maart 2018 16:30 - Heel wat spelers van Anderlecht geloven ondanks hun zwakke parcours in de reguliere competitie en de puntenkloof met Club Brugge nog altijd volop in de titel. Nadat Kenny Saief eerder deze maand al voorspelde dat Blauw-Zwart niet veel punten zal pakken in Play-Off 1, is het nu Adrien Trebel die zich niet bepaald populair maakt bij de Brugse aanhang.

“De kloof met Club Brugge is niet onoverbrugbaar. Wat zij tot nu toe meer hadden? Ze speelden met een onberispelijke mentaliteit, stevig in duels. Of ze de beste waren? Dat weet ik niet. Door de trainerswissel en de verandering van spelwijze verloren we punten die we vandaag niet meer zouden verliezen. Dat Kara, de beste verdediger van België, geblesseerd is, helpt evenmin”, vertelde Trebel onder meer in Het Nieuwsblad.

Uitspraken die duidelijk in het verkeerde keelgat schieten bij de fans van Blauw-Zwart. Ivan Leko en zijn manschappen waren immers heer en meester in de reguliere competitie, waardoor een voorsprong van maar liefst 12 punten op Anderlecht werd uitgebouwd. En dat Kara de beste verdediger van de Jupiler Pro League zou zijn, werkt evenzeer op de lachspieren. Een overzicht.


Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.