Club-fans lachen zich te pletter met ‘supportersdorp’ van Cercle Brugge

Club-fan duim omhoog (Club Brugge - Antwerp)

04 maart 2018 16:50 - Beerschot-Wilrijk en Cercle Brugge werkten zondagnamiddag de heenmatch af in de dubbele confrontatie om de promotie naar 1A. De Kielse ratten wonnen met zijn tienen met 1-0 dankzij een doelpunt van Euloge Placca.

Voor de supporters van Cercle die geen ticket konden bemachtigen voor de uitmatch op het Kiel werd er een fandorp met een groot scherm voorzien op Jan Breydel. Uit onderstaande foto blijkt echter dat daar nauwelijks volk op afkwam.

Dat alles tot groot jolijt van de Brugse aanhang, die allesbehalve sympathie heeft voor de groene buren nadat ze onlangs opnieuw weigerden om mee te betalen aan de nieuwe grasmat. Op zaterdag 10 maart wordt de terugmatch afgewerkt.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.