Club-fans reageren allemaal hetzelfde op (voor)selectie van Vormer bij Oranje

Ruud Vormer high-fives (Club Brugge - Sint-Truiden)

07 maart 2018 14:15 - Het wonder is geschied: Ruud Vormer is opgenomen in de voorlopige selectie van de nationale ploeg van Nederland. Net op het moment dat onze kapitein geen oproep van Oranje meer verwachtte, haalt kersvers bondscoach Ronald Koeman de Brugse publiekslieveling erbij. 

De Brugse aanhang is uiteraard trots op Vormer, maar begrijpt niet waarom de 29-jarige Nederlander nooit eerder werd opgeroepen. Oranje kon op weg naar het WK in Rusland – wat ze dus niet gehaald hebben – een échte strijder als onze aanvoerder immers maar wat goed gebruiken… “Eindelijk”, klinkt het dan ook nu Koeman in tegenstelling tot zijn voorgangers onze Bruggeling wél ziet staan. Dikke proficiat Ruud! 🙂

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.