Club-fans reageren verdeeld op lancering van speciaal Play-Off shirt

Fiere Club-fans (Club Brugge - Antwerp)

01 maart 2018 02:11 - Woensdagavond omstreeks 19 uur onthulde Club Brugge zijn zeven dagen eerder aangekondigde mysterie: in de Play-Offs zal Blauw-Zwart aantreden in een speciaal retro shirt. Het truitje kwam tot stand in samenwerking met de fans, maar het initiatief kan desondanks niet iedereen van de Brugse aanhang bekoren.

Birger Vandendriessche – de gewezen voorzitter van Blue Army – was nauw betrokken bij het ontwerp van het limited edition shirt en is laaiend enthousiast over het resultaat. “Voor mij hoort dit shirt in de top 3 van Club-shirts thuis. Simpelweg omdat het een ode aan het eerste Blauw-Zwarte shirt van Club is, een mijlpaal in de Brugse geschiedenis”, klinkt het op onze officiële website.

“Ondertussen is Blauw-Zwart onlosmakelijk verbonden aan Club Brugge in België, daar heeft dit shirt toe bijgedragen. Uiteraard is het een klassiek shirt, zonder te veel franjes. We hebben het oude concept in een nieuw, modern jasje gestoken. Alleen de koordjes zijn in het shirt gestikt, zodat de spelers op het veld er geen hinder van zullen ondervinden.” Heel wat Club-fans delen de mening van Birger wat betreft de look & feel van het truitje, anderen vallen dan weer over de prijs die ervoor gevraagd wordt.


Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.