Club-fans rekenen – net als Leko en Vormer – op joker in de Play-Offs: “De verloren zoon gaat schitteren”

Club-fan juicht

17 maart 2018 17:33 - Club Brugge telt momenteel 28 spelers in zijn A-kern, maar bij gebrek aan Europees voetbal zijn er heel wat talentvolle manschappen die we nauwelijks aan het werk zien. Neem nu Lior Refaelov. Onder Michel Preud’homme nog een vaste waarde, maar sinds de komst van Ivan Leko en de 3-5-2 formatie volledig naar het achterplan verdwenen… Al kan daar straks nog verandering in komen.

In de laatste match van de reguliere competitie kreeg Rafa voor het eerst sinds lang nog eens een invalbeurt van een half uur. Onze 31-jarige Israëliër greep zijn kans en pakte op het kunstgrasveld van Sint-Truiden bij vlagen uit met zijn technisch vernuft. Met een knappe pre-assist lag hij overigens aan de basis van het enige doelpunt van de wedstrijd van Ruud Vormer.

Rafa kan heel goed voetballen, zijn inbreng was misschien wel bepalend”, strooide onze kapitein met lof in Het Laatste Nieuws. En ook Leko beseft dat zijn ervaren flankspeler nog van pas kan komen in de laatste 10 matchen van het seizoen. “Refaelov is op training al weken goed bezig. Iemand met zijn kwaliteiten kan altijd beslissend zijn”, klinkt het klaar en duidelijk.

De Brugse fans hopen alleszins dat hun publiekslieveling opnieuw geregeld zijn kans zal krijgen in de Play-Offs. Refaelov streek in de zomer van 2011 (!) immers al neer op Jan Breydel en is sinds zijn goal in de laatste minuut van de Beker van België tegen Anderlecht onsterfelijk geworden bij de Club-fans.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.