Club-fans spuwen hun gal over de KBVB: “Doe Anderlecht de titel nu al maar cadeau”

Club-fans fuck you

13 maart 2018 17:23 - Club Brugge begint straks met 6 punten voorsprong op Anderlecht aan de Play-Offs, maar uiteraard is de titelstrijd nog lang niet beslist. De rechtenhouders van de Jupiler Pro League willen immers zo lang mogelijk een spannende competitie, waar de kalendermaker rekening mee diende te houden. Zo zijn de eerste drie speeldagen van Blauw-Zwart (Genk thuis, Gent uit, Anderlecht uit) een stuk pittiger in vergelijking met Paars-Wit (Gent thuis, Charleroi uit, Club thuis). Allemaal goed en wel, maar de beslissing rond Adrien Trebel is de druppel voor heel wat Brugse supporters…

Trebel pakte zondagnamiddag uit met een gevaarlijke tackle aan het adres van Antwerp-winger Stallone Limbombe en kreeg daarvoor een rode kaart. Het Bondsparket eiste 3 speeldagen schorsing, maar Anderlecht ging daartegen in beroep.

De Geschillencommissie oordeelde dinsdag dat de middenvelder van RSCA enkel tegen Gent en Charleroi zal moeten toekijken, waardoor hij in de levensbelangrijke topper tegen Club wél mag aantreden. Het Blauw-Zwarte legioen reageert furieus op dat nieuws op de Facebookpagina van BlauwZwartFans.


Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.