Club-fans witheet van woede ondanks driepunter tegen Kortrijk: “Een smet op het Belgische voetbal”

Club-fans fuck you

03 maart 2018 21:52 - Zaterdagavond was het Jan Breydelstadion het decor voor de wedstrijd tussen Club Brugge en KV Kortrijk. Blauw-Zwart was 90 minuten lang heer en meester, maar moest desondanks toch bibberen tegen de Kerels. Vooral het optreden van scheidsrechter Wim Smet deed de gemoederen hoog oplaaien. 

Het was quasi voortdurend eenrichtingsvoetbal richting het Kortrijkse doel, maar Blauw-Zwart vergat de vele gecreëerde kansen af te maken. Wesley miste onbegrijpelijk, Vormer vond Kaminski op zijn weg en Diaby trof de paal. Zo was het een wonder dat de brilscore nog op het bord stond bij de rust.

Na 51 minuten kreeg Club dan toch wat het verdiende. Op een goeie pass van Vanaken trof Diaby knap raak: 1-0. Nauwelijks tien minuten later hingen de bordjes echter alweer gelijk. Na een duel tussen Mechele en Ajagun legde scheidsrechter Smet de bal op de stip. In de herhaling is echter te zien dat Ajagun zichzelf aantikte.

Aan de overkant kreeg Club tot twee keer toe geen strafschop toen Vormer de arm raakte van Palmer-Brown en onze kapitein in de hoek van de zestien werd neergehaald. De Brugse aanhang reageerde dan ook furieus. Limbombe bleek uiteindelijk de redder van de avond. Met een mooie volley legde hij de 2-1 eindstand vast.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.