Club gelinkt aan Kaminski, maar fans zien liever oude bekende terugkeren: “Hij hoort thuis bij ons”

Jelle Vossen (Club Brugge - Kortrijk)

15 maart 2018 14:03 - Club Brugge heeft momenteel 5 doelmannen in zijn spelerskern, waarvan met Jens Teunckens eentje op uitleenbasis bij Antwerp. Komende zomer belooft er echter opnieuw een keeperscarrousel op gang te komen. Ethan Horvath, Guillaume Hubert en Vladimir Gabulov slaagden er immers niet in om de verwachtingen in te lossen en zullen niet (snel) meer in aanmerking komen om de nummer 1 tussen de Blauw-Zwarte palen te worden. 

Zoals je eerder al op BlauwZwartFans kon lezen, is de leider in de Jupiler Pro League wél tevreden over de prestaties van Kenneth Vermeer. De 32-jarige Nederlander die geleend wordt van Feyenoord is na een aarzelende start uitgegroeid tot een betrouwbaar sluitstuk. Club denkt er dan ook over na om na de Play-Offs de aankoopoptie in zijn contract te lichten.

Mocht Blauw-Zwart straks alsnog naast de titel en de bijhorende Champions League miljoenen grijpen, dan ligt de piste Vermeer op financieel vlak een stuk moeilijker. In dat geval zou Club zijn vizier richten op Thomas Kaminski van KV Kortrijk, die in de reguliere competitie steevast een goed niveau haalde in het Guldensporenstadion.

Een oude bekende

De Brugse fans zien de gewezen doelman van Anderlecht echter liever niet naar Jan Breydel komen. Destijds in het Astridpark maakte Kaminski immers duidelijk dat hij wat de Belgische topclubs betreft énkel voor RSCA zou willen uitkomen. Een uitspraak waar hij intussen mogelijk spijt van heeft, maar die de Club-fans nog altijd niet vergeten zijn.

Neen, dan ziet de Brugse aanhang veel liever Colin Coosemans terugkeren naar het oude nest. Door de degradatie van KV Mechelen naar 1B is de goalie van Malinwa sowieso haalbaar en bovendien heeft hij sinds zijn laatste passage bij Club serieuze stappen voorwaarts gezet. Volgens Gazet van Antwerpen zullen normaal gesproken ook Rob Schoofs, Mats Rits en Elias Cobbaut het AFAS-stadion verlaten. Die laatste twee genoten eerder al belangstelling van Blauw-Zwart.
Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , , ,

Comments are closed.