Club krijgt stevige kritiek uit Gent: “Ze hebben Horvath en Butelle doodgemaakt”

Ethan Horvath (Club Brugge - Antwerp)

30 maart 2018 09:56 - Club Brugge heeft de jongste weken eindelijk stabiliteit in doel gevonden. Kenneth Vermeer lijkt namelijk de nummer één te worden voor de rest van het seizoen, nadat eerder Ethan Horvath, Guillaume Hubert, Ludovic Butelle en Vladimir Gabulov niet echt konden overtuigen. De keeperscarrousel bij Club dit seizoen deed toch een aantal wenkbrauwen fronsen.

Zo haalt Lovre Kalinic, doelman van AA Gent, in Het Nieuwsblad stevig uit naar hoe Club zijn keepers aangepakt heeft. “Ik werk daar niet, maar ik weet wel dat het niet goed is als een doelman weet dat hij uit de ploeg vliegt als zijn volgende wedstrijd minder is. Zo maak je een keeper dood, zoals gebeurd is met Horvath en Butelle”, meent hij.

“Je moet vertrouwen hebben in een doelman. Het is een speciale positie, je moet iedere match honderd procent zijn, maar we zijn ook mensen met ons privéleven en kunnen soms een minder periode hebben.” Nochtans gebeurde in de Ghelamco Arena exact hetzelfde met Jacob Rinne…

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.