Club-speler op weg naar de uitgang: “Hij zoekt een oplossing”

Club-spelers vieren overwinning (Club Brugge - Zulte Waregem)

14 maart 2018 14:15 - Club Brugge heeft momenteel een ruime kern van 28 spelers. Zonder Europees voetbal is het voor Ivan Leko echter niet evident om al zijn manschappen tevreden te houden. Zo is het nu al zeker dat er komende zomer enkele keepers zullen vertrekken op Jan Breydel.

Blauw-Zwart heeft maar liefst 5 doelmannen in dienst, waarvan met Jens Teunckens eentje op uitleenbasis bij Antwerp. Van de overige 4 sluitstukken lijkt enkel Kenneth Vermeer momenteel te voldoen. Vladimir Gabulov, Ethan Horvath en Guillaume Hubert slaagden er immers niet in om hun kans te grijpen. Als Vermeer de goeie lijn ook in de Play-Offs doortrekt, zou Club overwegen om de aankoopoptie in zijn contract te lichten. Lukt dat niet, dan wordt er gekeken naar Thomas Kaminski van KV Kortrijk.

Voor Hubert lijkt het sowieso einde verhaal bij de leider in de Jupiler Pro League. “Hubert kwam vorige zomer naar Brugge om er een goeie tweede keeper te zijn. Alleen veranderde de keepersrangorde bij Club helemaal met de komst van Gabulov en Vermeer, waardoor Hubert nu zelfs onder Horvath staat. Hij zoekt een oplossing”, weet Het Nieuwsblad. Vorige maand werd ook al duidelijk dat de 24-jarige goalie in voetbalseizoen 2018-2019 enkel vrede neemt met een statuut als tweede doelman op Jan Breydel. Krijgt hij dat niet, dan lonkt bij voorkeur het buitenland.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.