De 11 namen bij Sint-Truiden en Club Brugge

Marvelous Nakamba (Club Brugge - Sint-Truiden)

11 maart 2018 13:46 - Op een razend spannende slotspeeldag van de reguliere competitie gaat Club Brugge op zoek naar drie punten op Stayen. De Kanaries zijn sowieso veroordeeld tot Play-Off 2, maar desondanks staan er nog heel wat centen op het spel voor de Truienaars. Sint-Truiden versloeg in eigen huis Anderlecht, Gent, Genk en Standard en is de derde beste thuisploeg in de Jupiler Pro League. 

Ivan Leko kan tegen zijn ex-ploeg zoals geweten niet rekenen op geblesseerden Saulo Decarli, Benoît Poulain en Jelle Vossen. Daarnaast moeten ook Hans Vanaken en Dion Cools de match tegen STVV aan zich voorbij laten gaan.

Vanaken heeft last van zijn rug, terwijl Cools ziek is. Thibault Vlietinck krijgt op de rechterflank de voorkeur op Ivan Tomecak, Jordy Clasie en Marvelous Nakamba duiken op het middenveld op en Emmanuel Dennis vormt een spitsenduo met Abdoulay Diaby.

Opstelling Club Brugge

Vermeer – Denswil, Mechele, Mitrovic – Limbombe, Nakamba, Clasie, Vormer, Vlietinck – Diaby en Dennis

Bankzitters: Gabulov, Touba, Tomecak, Scholz, Vanlerberghe, Refaelov en Wesley

Opstelling Sint-Truiden

Steppe – Kitsiou, Teixeira, Kotysch, Dussaut – Bezus, De Petter, De Sart, Asamoah – Akpom en Vetokele

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.