De Boeck legt druk bij ref Smet en doet straffe weddenschap over match tegen Club Brugge

Dion Cools (Club Brugge - Kortrijk)

03 maart 2018 10:33 - KV Kortrijk verbaast de voorbije maanden vriend en vijand onder leiding van trainer Glen De Boeck. De Kerels grepen nipt naast de bekerfinale en hopen dat niet hetzelfde gebeurt wat Play-Off 1 betreft. Met Club Brugge (uit) en Charleroi (thuis) heeft KVK echter geen eenvoudig programma voor de boeg.

In aanloop naar de wedstrijd op Jan Breydel legt De Boeck wat extra druk bij scheidsrechter Wim Smet. “Club Brugge heeft een sterke twaalfde man. Daar moeten we ons op instellen. Laat ons hopen dat daar in navolging van de voorbije weken geen dertiende bij komt, als je begrijpt wat ik bedoel”, citeert Voetbalkrant de trainer van KV Kortrijk.

De bezoekers zullen onder meer man in vorm Hans Vanaken moeten afstoppen om straks iets te kunnen rapen. “We hebben een plan, maar Club Brugge is wel meer dan Vanaken. Ze recupereerden ook Dennis die zijn vorm aan het terugvinden is. We zullen alleszins wakker moeten zijn. Dat de doelman (Vermeer, nvdr) onzeker is op hoge ballen? We zijn op de hoogte van de sterke en zwakke punten van elke speler van Club Brugge, die informatie hebben we ook doorgegeven aan onze spelers.”

Tot slot heeft De Boeck nog een lopende weddenschap met Marc Degryse over de derby tegen Blauw-Zwart. “Tja, op Club Brugge, de voorlaatste speeldag, zul je al niks halen”, voorspelde Degryse eerder in Het Laatste Nieuws. De Boeck wil zich echter niet laten doen: “Wie zegt dat? Wedden van wel voor een fles champagne?” Een uitdaging die zonder enige twijfel werd aangenomen door Degryse.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.