De Boeck reageert cynisch na nederlaag op Jan Breydel en haalt uit naar wedstrijdleiding

Denswil en Decarli (Club Brugge - Sint-Truiden)

03 maart 2018 22:10 - Club Brugge kreeg maar liefst 26 doelkansen tegen KV Kortrijk, waarvan 11 stuks binnen het kader. Blauw-Zwart was echter niet efficiënt en daardoor bleef het spannend tegen de Kerels. Al viel er uiteindelijk niets af te dingen op de 2-1 overwinning van de thuisploeg. 

“Ik ben er zeker van dat het penalty was vlak voor het einde”, oordeelt Hannes Van Der Bruggen. “Club Brugge heeft zeker verdiend gewonnen, maar we hadden met een punt naar Kortrijk kunnen gaan. Nu moeten we gewoon winnen tegen Charleroi. Zo simpel is het.”

Glen De Boeck besefte eveneens dat Ivan Leko & co de zege verdienden, maar was tegelijkertijd niet te spreken over de wedstrijdleiding van Wim Smet. “De beste ploeg heeft gewonnen en we hebben gestreden met de middelen die we hebben. Een punt had een opsteker kunnen zijn. Nu moeten we volgende week winnen tegen Charleroi.”

“Op het einde hadden we een penalty moeten hebben. Een tweede doelman (hij doelt op Denswil, nvdr) in de zestien is altijd strafschop. Als ze niet willen dat we naar Play-Off 1 gaan, dan moeten ze dat zeggen. Ook tegen Eupen en Zulte Waregem was het zo. Dat is moeilijk voor de jongens. Het is niet omdat je al een strafschop hebt gekregen en je op Club Brugge speelt, dat die tweede niet gefloten moet worden”, citeert Sporza de trainer van KVK.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.