De kaarten zijn geschud: dit is het klassement bij de start van Play-Off 1

Club-fan duim omhoog (Club Brugge - Antwerp)

11 maart 2018 17:06 - Club Brugge heeft zondagnamiddag gedaan wat het moest doen. Op bezoek bij Sint-Truiden won Blauw-Zwart met het kleinste verschil dankzij een doelpunt van Ruud Vormer en een sterk keepende Kenneth Vermeer. Ivan Leko & co behalen zo 67 op 90 in de reguliere competitie.

Eerste achtervolger Anderlecht won in eigen huis met 2-1 van Antwerp en zo bedraagt de voorsprong van Club op Paars-Wit zes punten bij het ingaan van Play-Off 1. Onderstaand de volledige klassering alsook Play-Off 2 voor de volledigheid. Belangrijk detail: bij een gelijk aantal punten is Blauw-Zwart in het voordeel vanwege het winnen van de reguliere competitie.

Play-Off 1

Play-Off 2

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.