“De promotie van Cercle zal voor de nodige trammelant met Club Brugge zorgen”

Club-fans fuck you

12 maart 2018 19:50 - Afgelopen weekend degradeerde KV Mechelen uit onze eerste klasse en nam Cercle Brugge hun plaatsje met veel plezier in. Heel wat voetballiefhebbers hadden echter liever Eupen zien degraderen naar 1B. Nog anderen vonden dan weer dat Beerschot Wilrijk het promotieduel in de Proximus League verdiende te winnen. Ook Marc Hendrikx is niet blij met de gang van zaken.

“Wat moet je denken over alles wat er op de slotdag van de reguliere competitie is gebeurd? Beter niet te veel, zeker?”, vraagt de gewezen Rode Duivel zich luidop af in Het Belang van Limburg.

Volgens Hendrikx zijn onze groene buren geen verrijking voor 1A. “Bij de promotie van Cercle Brugge heb ik zo mijn bedenkingen. Niet over de manier waarop, wel over de meerwaarde die zo’n club zou kunnen betekenen voor de competitie. Ik zie die niet, met de connectie naar AS Monaco. Bij Club Brugge zullen ze ook niet blij zijn. Het gedeelde stadion zal weer voor de nodige trammelant zorgen.”

“Ik stel door die ontwikkelingen enkel vast dat we in onze Jupiler Pro League met een aantal ploegen zitten die daar niet thuishoren. Kijk naar Cercle, kijk naar Moeskroen. Daarom ben ik een voorstander van een versnelde hervorming van onze eerste klasse. Een afslanking is dringend noodzakelijk. Er is te veel ballast.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.