Denswil betrokken in zwaar verkeersongeval

Stefano Denswil (Club Brugge - Genk) (2)

27 maart 2018 02:17 - In volle voorbereiding op de Play-Offs is Stefano Denswil met de schrik vrijgekomen. Onze linksvoetige verdediger raakte betrokken in een zwaar verkeersongeval, maar is ongedeerd.

Ivan Leko had zijn manschappen 3 dagen vrijaf gegeven en dus maakte Denswil van de gelegenheid gebruik om richting Nederland te trekken. Maandag was Denswil volgens Het Belang van Limburg betrokken bij een kettingbotsing in de Coentunnel in Amsterdam. In totaal reden zes wagens op elkaar in, waaronder de Mercedes-AMG C63S van onze centrale verdediger.

Denswil reed in op de staart van de kettingbotsing, maar liep gelukkig enkel blikschade aan zijn wagen op. Naar verluidt wordt hij zelfs gewoon op training verwacht vandaag en komt de match tegen KRC Genk dan ook niet in het gedrang.

Beelden van het ongeval

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.