‘Domper voor Club Brugge: basispion pas inzetbaar tegen speeldag 6 in de Play-Offs’

Ivan Leko (Club Brugge - AZ)

27 maart 2018 02:23 - Geleidelijk aan ziet Club Brugge zijn ziekenboeg leeglopen naarmate Play-Off 1 dichterbij komt. Zelfs Benoît Poulain – die last heeft van een complex letsel aan de adductoren – zal dinsdag de individuele veldtrainingen hervatten. Een terugkeer is evenwel niet voor meteen…

Het was een stille droom van Ivan Leko om Poulain te recuperen voor de thuismatch tegen KRC Genk, maar de 30-jarige Fransman zal sowieso niet van de partij zijn tegen de Limburgers. Sterker nog, onze centrale verdediger dreigt ook de moeilijke uitwedstrijden tegen AA Gent en Anderlecht op speeldag 2 en 3 aan zich voorbij te moeten laten gaan.

Volgens Het Laatste Nieuws mikt Poulain zelfs pas op speeldag 6 van de Play-Offs. “In de entourage van de speler valt te horen dat hij er – na een spectaculaire vooruitgang de laatste dagen – weliswaar op rekent om nog te spelen dit seizoen, maar dat hij vooral mikt op de terugmatchen. Poulain is intussen namelijk al twee maanden out en mist immers ritme”, klinkt het in de krant. Het is vandaag overigens de laatste open training in aanloop naar de match tegen de ploeg van Philippe Clement.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.