Dubbele opsteker voor Club Brugge in aanloop naar match tegen Genk

Leko en de bank juichen (Club Brugge - Gent)

28 maart 2018 02:00 - Dinsdag raakte bekend dat Benoît Poulain niet inzetbaar zal zijn tijdens de eerste wedstrijden van de Play-Offs, maar gelukkig valt er één dag later ook goed nieuws te rapen in de ziekenboeg van Club Brugge.

Zo meldt Het Nieuwsblad dat Ruud Vormer (enkel) én Matej Mitrovic (hamstrings) de groepstrainingen hervat hebben. Beide spelers trainden de voorbije 2 weken uitsluitend individueel en lieten oefeninterlands met Nederland en Kroatië aan zich voorbijgaan om zich optimaal te kunnen voorbereiden op de titelstrijd.

De nodige rust heeft alleszins zijn vruchten afgeworpen, want zowel Vormer als Mitrovic zijn weer fit. Dat onze Gouden Schoen klaar zou geraken voor de match van maandag tegen KRC Genk was al langer duidelijk, maar dat nu ook Mitrovic opnieuw meetraint is een serieuze opsteker voor Ivan Leko & co.

Internationals Abdoulay Diaby (Mali), Dion Cools (Jonge Duivels), Marvelous Nakamba (Zimbabwe) en Anthony Limbombe (Rode Duivels) sluiten vandaag of morgen opnieuw aan bij hun Brugse ploegmaats.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.