Expert Van Meir neemt 2 Bruggelingen op in zijn JPL Dream Team

Het Jupiler Pro League droomelftal van Eric Van Meir

24 maart 2018 11:11 - In aanloop naar de Play-Offs maakt Eric Van Meir tijd om zijn favoriete elftal van de reguliere competitie samen te stellen. Daarin is er plaats voor 2 spelers van Club Brugge. Onderstaand de bedenkingen van ‘Unibet-expert Van Meir’.

Net zoals Ivan Leko kiest de ex-Rode Duivel voor een 3-5-2 formatie. Brandon Mechele is de eerste Bruggeling die in zijn elftal opduikt. “Centraal achterin kies ik voor Mechele. Hij is van Belgische makelij en miste geen enkele minuut in de reguliere competitie”, klinkt het vol bewondering.

Op het middenveld kan ook Ruud Vormer niet ontbreken in zijn elftal. “Vormer, de Gouden Schoen van België en het hart van Club Brugge. Hij is de belangrijkste speler en gaat elke wedstrijd voorop in de strijd”, aldus Van Meir. Voor andere sterkhouders als Vanaken en Limbombe is er geen plaatsje voorzien.

Bolat (Antwerp), Luyindama (Standard), Gigot (AA Gent), Mpoku (Standard), Seck (KRC Genk), Benavente (Charleroi), Morioka (Anderlecht), Thelin (Waasland-Beveren) en Chevalier (KV Kortrijk) zijn de andere gegadigden.

Dreamteam Jupiler Pro League

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.