(FOTOCOMPILATIE) – Jan Breydel meet de schade op na vernielzucht bij Cercle-aanhang

De promotie van Cercle Brugge zorgt voor heel wat schade in het Jan Breydelstadion

11 maart 2018 14:08 - Cercle Brugge heeft zaterdagavond aan het langste eind getrokken in het promotieduel tegen Beerschot Wilrijk. En dat mocht het Jan Breydelstadion aan den lijve ondervinden: onder meer het veld, de doelpalen, de zitjes en nota bene het afdak voor de mindervaliden kregen ervan langs.

Op onderstaande foto’s van ‘The Day After’ is te zien hoe er een spoor van vernieling achterbleef op Jan Breydel. Op sociale media is de Brugse aanhang alvast razend op de supporters van Cercle. De Vereniging betaalde immers niet mee voor de aanleg van een nieuwe grasmat, maar pakte dan wel doodleuk uit met een veldbestorming na het laatste fluitsignaal…

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.