(FOTOCOMPILATIE) – Wat een contrast! Nieuwe grasmat op Jan Breydel is een feit

De grasmat op Jan Breydel werd nog maar eens vervangen

30 maart 2018 21:54 - Door de veldbestorming van de supporters van Cercle Brugge zag Club Brugge zich genoodzaakt om in aanloop naar Play-Off 1 alsnog een nieuwe grasmat aan te leggen. Deze keer werden de kosten daarvoor verdeeld tussen Blauw-Zwart en de Vereniging.

Op Stamnummer 3 – een supportersforum over Club Brugge – ging één van de forummembers alvast een kijkje nemen naar de opbouw tot een nieuw speelveld. Onderstaand een kleine fotocompilatie daarvan. Junior Verbeeke, de Club-watcher van Het Nieuwsblad, merkt op dat het contrast tussen de oude en nieuwe grasmat “redelijk groot” is, waarvan akte.

Credits bovenstaande foto’s, met toestemming van de eigenaar: Stamnummer 3

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.