Gigantische opsteker: “Ik verwacht weer de Vormer van voor Nieuwjaar”

Vormer en Wesley vieren (Club Brugge - Sint-Truiden)

30 maart 2018 10:05 - Ruud Vormer speelde tot dusver een weergaloos seizoen en werd daarvoor ook terecht bekroond met de Gouden Schoen. Maar daarna ging het plots wat minder voor de aanvoerder van Blauw-Zwart. Vervelend, want in de jacht op de titel heeft Club de beste Vormer nodig.

Maar Club hoeft zich geen zorgen te maken, meent Marc Degryse. “Er is niet veel mis. Hij heeft na de Gouden Schoen een dip gehad. Door de druk die daarbij komt kijken, op een moment dat het Club ook niet meezat, met wat fysieke probleempjes. Maar in de laatste matchen was hij weer in betere doen. Ik verwacht weer de Vormer van voor Nieuwjaar”, stelt de analist gerust in Het Laatste Nieuws.

Gelukkig maar, want Club begint Play-Off I met een thuismatch tegen Genk en moet daarna naar Gent en Anderlecht. “Da’s best pittig, hé. Genk is in de reguliere competitie een punt komen pakken op Jan Breydel. En op Gent, op Anderlecht: Club moet oppassen dat het niet 2 keer de boot ingaat. Anderlecht is al meer dan 20 jaar een aartsmoeilijke verplaatsing voor hen. Gent zal zijn laatste kans ruiken. Ik denk dat Blauw-Zwart in die openingsmatchen moet mikken op 4 à 5 op 9. Als dat lukt, ligt het pad naar de titel wagenwijd open. Na die 3 matchen zullen we veel meer weten.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.