Guilian Preud’homme maakt zich zelfs tijdens Genk – Standard populair bij de fans van Club Brugge

Club-fans tijdens kampioenenviering tegen Anderlecht

18 maart 2018 01:00 - Zaterdagavond was het Koning Boudewijnstadion het decor voor de bekerfinale tussen KRC Genk en Standard. In een kansarme wedstrijd trokken de Rouches in de verlengingen aan het langste eind door een doelpunt van Renaud Emond. Michel Preud’homme en zoon Guilian Preud’homme trotseerden de kou en waren van de partij. 

Aangezien MPH zowel als speler als trainer jarenlang actief was op Sclessin, heeft de succescoach er vrede mee dat de manschappen van Ricardo Sá Pinto mochten zegevieren. Ook Guilian had gisterenavond een voorkeur voor Standard, maar via zijn Instagram-verhaal maakt hij meteen ook duidelijk dat zijn boon voor Club Brugge nog nét iets groter is.

Het eerste deel van het Instagram-verhaal van Guilian 

Het tweede deel van het Instagram-verhaal van Guilian 

De gedachtegang van Guilian klopt alleszins. Standard zit nu aan 8 bekeroverwinningen in 17 finales, Club aan 11 stuks in 18 finales. Anderlecht kon de Beker van België al sinds 2008 niet meer winnen, maar zit net als de Rouches aan 8 bekers. Blauw-Zwart is met andere woorden nog altijd recordhouder.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.