HAHA! Club Brugge lanceert de ‘Vormer Challenge’

Ruud Vormer (Club Brugge - KV Mechelen)

15 maart 2018 10:15 - Ruud Vormer is sinds zijn komst naar Club Brugge uitgegroeid tot dé absolute publiekslieveling op Jan Breydel. En nu onze aanvoerder zijn goeie prestaties onlangs beloond zag worden met de Gouden Schoen, heeft hij nóg meer zieltjes gewonnen. 

Zo zijn er bij de U9 van HRS Haasdonk heel wat jeugdspelers grote fan van Vormer. Via een ploegfoto in ware Ruud-stijl – let op de haarsnit – maken ze hun bewondering voor onze kapitein duidelijk. “Na de Ice Bucket Challenge en de Flan Challenge hebben we nu ook de Vormer Challenge”, voegt Club Brugge eraan toe.

Durf jij ook het kapsel van Vormer uit te proberen? Plaats dan een foto op Twitter met de hashtag #VormerChallenge of stuur hem door naar info@blauwzwartfans.be – de meest geslaagde exemplaren verschijnen op onze Facebook-pagina 🙂

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.