Kortrijk-voorzitter Allijns stuurt straffe beschuldigingen de wereld in na nederlaag tegen Club

Nakamba en Denswil duim omhoog (Club Brugge - Standard)

05 maart 2018 01:00 - KV Kortrijk greep onlangs net naast de bekerfinale en dreigt nu ook Play-Off 1 in extremis te mislopen. De Kerels zullen op de laatste speeldag immers de drie punten thuis moeten houden tegen Charleroi en tegelijkertijd mogen zowel Standard (uit bij Oostende) als Antwerp (uit bij Anderlecht) niet winnen. In het Guldensporenstadion beseffen ze dan ook dat een plekje bij de eerste 6 moeilijk zal worden en dat zorgt voor de nodige frustraties. Na de 2-1 nederlaag op bezoek bij Club Brugge regent het namelijk bedenkelijke reacties uit het KVK-kamp.

Zo was Glen De Boeck na de verloren match op Jan Breydel niet te spreken over de wedstrijdleiding van Wim Smet. “Een tweede doelman (hij doelt op Denswil, nvdr) in de zestien is altijd strafschop. Als ze niet willen dat we naar Play-Off 1 gaan, dan moeten ze dat zeggen. Ook tegen Eupen en Zulte Waregem was het zo. Dat is moeilijk voor de jongens. Het is niet omdat je al een strafschop hebt gekregen en je op Club Brugge speelt, dat die tweede niet gefloten moet worden”, klonk het onder meer.

Joseph Allijns – de voorzitter van KV Kortrijk – deelt de mening van zijn trainer. Daags na de wedstrijd was de woede nog altijd niet bekoeld en stuurde de preses via de volgende tweet een flinke sneer naar de Belgische scheidsrechters de wereld in: “Nog es de beelden gezien van gisteren: standard mag met elf blijven en Denswil is vliegende keeper. Ondanks semiprofessionalisme van onze refs blijft amateurisme top @kvkofficieel @BelgianReferees.” UPDATE: intussen heeft Allijns de bewuste tweet verwijderd, maar met een vluchtig medium als Twitter werd zijn boodschap uiteraard wel een tijdlang verspreid.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.