Leko komt met belangrijke update over de Brugse ziekenboeg

Ivan Leko (Club Brugge - Gent)

30 maart 2018 15:28 - Een handvol spelers van Club Brugge hadden de voorbije weken wat last van kwaaltjes, maar in aanloop naar de match tegen KRC Genk is de Brugse ziekenboeg nagenoeg leeggelopen. Vrijdagnamiddag kwam Ivan Leko met een update op zijn persconferentie.

“Vormer (enkel), Vanaken (rug) en Mitrovic (hamstrings) hebben de afgelopen drie weken een individueel programma gevolgd aangepast aan hun fysieke noden, met het gewenste resultaat tot gevolg”, glundert Leko in Het Nieuwsblad.

“De rest had een andere opbouw. We wilden de spelers vooral even wat mentale rust gunnen en dat is gelukt. Op fysiek en tactisch vlak hebben we verder kunnen bijschaven. Ik ben benieuwd wat er zal komen. Voor mij is het ook de eerste keer dat ik Play-Off 1 aanvat als trainer. Een jonge coach zonder ervaring. We zullen zien wat het wordt.”

Voor Benoît Poulain (adductoren) en Saulo Decarli (achillespees) komt de start van de Play-Offs zoals verwacht te vroeg. “Toch mag ik tevreden zijn over de paraatheid van mijn groep. Op Poulain en Decarli na is iedereen immers fit. Nu kunnen we weer allemaal samen trainen en beginnen we aan een nieuwe competitie”, besluit Leko op onze officiële website.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.