Leko ziet basispion uitvallen in aanloop naar de Play-Offs

Ivan Leko geeft aanwijzingen (Club Brugge - Standard)

18 maart 2018 12:30 - Club Brugge maakt van de interlandperiode gebruik om enkele spelers met kwaaltjes rust te gunnen. Ruud Vormer moest door een enkelblessure zelfs forfait geven voor de oefeninterlands met Oranje, terwijl nu ook Matej Mitrovic zijn definitieve selectie bij Kroatië in rook ziet opgaan door een kwetsuur.

Normaal gesproken zou Mitrovic straks oefenduels afwerken tegen Peru (23 maart) en Mexico (27 maart), maar onze centrale verdediger heeft volgens betrouwbare bronnen uit Kroatië een hamstringblessure opgelopen bij Club Brugge.

Voorlopig werd het letsel van de huurling van Besiktas nog niet bevestigd door officiële bronnen van Blauw-Zwart, maar naar verluidt zou de start van de Play-Offs niet in gevaar komen voor Mitrovic.

Door de kleine blessures van Vormer (Nederland) en Mitrovic (Kroatië) houdt Club nog 6 internationals over met Anthony Limbombe (België), Vladimir Gabulov (Rusland), Marvelous Nakamba (Zimbabwe), Abdoulay Diaby (Mali), Erhan Masovic (Servië) en Dion Cools (België U21).

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.