Mannaert laat zich uit over Vormer: “Belangrijk voor zijn verdere carrière”

Ruud Vormer in duel (Club Brugge - Zulte Waregem)

17 maart 2018 07:00 - Ruud Vormer zag onlangs zijn goeie prestaties bij Club Brugge beloond worden met een plaatsje in de voorselectie van Oranje. Vrijdag bleek onze kapitein echter verrassend géén deel uit te maken van de definitieve selectie van Nederland voor de oefeninterlands tegen Portugal en Engeland. 

Bondscoach Ronald Koeman besliste echter in onderling overleg met Vormer om hem dan toch niet op te roepen. Geen sportieve keuze, wel eentje om medische redenen. Onze middenvelder heeft immers nog altijd last van zijn enkel en hijzelf en Club willen ze geen risico nemen in aanloop naar de levensbelangrijke Play-Offs. Komende dagen blijft Vormer dan ook binnen.

“Het is een dubbel gevoel voor Ruud”, vertelt Vincent Mannaert aan Het Laatste Nieuws. “Hij zal wel ontgoocheld zijn, maar aan de andere kant is een selectie ook weinig zinvol als je je kansen niet voluit kan verdedigen. Dat hij nu volledig fit raakt voor Play-Off 1, is een stuk belangrijker voor zijn verdere carrière”, besluit onze algemeen manager.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.