Meunier krijgt er stevig van langs op sociale media: “Een Rode Duivel onwaardig”

Thomas Meunier (Club Brugge)

12 maart 2018 20:00 - De razend spannende degradatiestrijd in de Jupiler Pro League heeft de gemoederen hoog doen oplaaien. Maar dat de supporters van KV Mechelen onze Franstalige landgenoten “maffieuze praktijken” verwijten, gaat er bij Thomas Meunier niet in. Vanuit Parijs nam de rechtsachter van PSG het via Twitter op voor zijn medeburgers onder de taalgrens: “Hoe sneller je je mond houdt, hoe beter. Klootzak”, klonk het onder meer.

De belediging van Meunier in combinatie met zijn virtueel opgestoken middenvingers vallen echter niet in goede aarde op sociale media. Zelfs een resem Club-fans zijn teleurgesteld in de straffe taal van onze gewezen rechtsachter. Onderstaand een overzicht van de meest voorkomende reacties.


Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.