Mitrovic ziet zijn goeie prestaties bij Club Brugge beloond worden

Matej Mitrovic (Club Brugge - KRC Genk)

05 maart 2018 14:05 - Tijdens de wintermercato streek Matej Mitrović op Jan Breydel neer. De 24-jarige Kroaat kwam op huurbasis over van Besiktas, waar hij in de eerste seizoenshelft niet verder kwam dan 109 speelminuten. Bij Club Brugge bevestigt hij echter week na week dat hij een uitstekende centrale verdediger is.

Mitrović kwam naar België om speelgelegenheid op te doen en zo zijn kansen op het WK in Rusland te vergroten. Voor de oefeninterlands tegen Peru (23 maart) en Mexico (27 maart) kreeg de Brugse verdediger alvast goed nieuws. Zo heeft bondscoach Zlatko Dalic hem opgenomen in zijn selectie.

Eerder verzamelde Mitrović al 9 caps bij de nationale ploeg van Kroatië. Als Club zijn defensieve sterkhouder definitief wil aantrekken, kan het straks nog altijd de aankoopoptie van naar verluidt zo’n 4,5 miljoen euro lichten.

Met Lovre Kalinić (AA Gent) en Duje Čop (Standard) zijn er overigens nog twee spelers van de Jupiler Pro League die deel uitmaken van de Kroatische selectie. Vanzelfsprekend is ook ex-Bruggeling Ivan Perisic van de partij. Hij maakt nog altijd het mooie weer bij Inter en zit aan 63 caps.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.