“Naar Club Brugge vertrekken was een vergissing van mij”

Club-fans met groot Club-truitje in Jan Breydelstadion

27 maart 2018 11:50 - Een kleine 6 jaar geleden stond de Belgische voetbalwereld in rep en roer. Bondscoach Georges Leekens verraste immers vriend en vijand door de Rode Duivels aan de kant te schuiven voor Club Brugge, hetgeen niet bepaald een succesverhaal werd.

Intussen geeft Leekens toe dat hij destijds een verkeerde beslissing nam. In november 2012 mocht Mack the Knife vanwege de slechte resultaten immers al opkrassen op Jan Breydel. “Het was een vergissing van mij om toen naar Club Brugge te vertrekken. Ik dacht dat mijn werk bij de Rode Duivels voorbij was, maar eigenlijk is het nooit afgemaakt en zij gingen wel naar het WK in Brazilië.”

Leekens slaagde er zo nooit in om een groot toernooi te bereiken met de nationale ploeg. “We hadden een getalenteerde, jonge groep maar ze waren nog niet klaar om resultaat af te leveren. We hebben dat EK gemist door een gebrek aan ervaring. Maar daarna verhuisden een pak spelers naar grote clubs uit het buitenland, die ervaring pakten ze mee naar de nationale ploeg en zo konden ze zich opnieuw kwalificeren”, klinkt het in The Scotsman.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.