OFFICIEEL: Club Brugge beloont sterkhouder met contractverlenging

Mechele en Nakamba (Club Brugge - Standard)

09 maart 2018 11:50 - Eén week geleden zag Anthony Limbombe zijn goeie prestaties beloond worden met een contractverlenging tot 2021. Intussen heeft Blauw-Zwart ook het contract van Brandon Mechele opgewaardeerd. Ons jeugdproduct speelt sinds 2013 in de A-kern en kan zaterdag zijn 150ste officiële match afwerken. Dit seizoen miste hij nog geen minuut.

De 25-jarige centrale verdediger belandde onder Michel Preud’homme op een zijspoor, maar haalde met Ivan Leko als coach – zowel bij STVV als bij Club – opnieuw zijn beste niveau. Die prestatie levert hem een contractverlenging tot 2022 op.

Mechele is in de wolken met de beslissing van Blauw-Zwart. “Het voelt aan als een blijk van vertrouwen na de goeie prestaties van het voorbije jaar. Nu is het zaak hard te blijven werken, zodat ik kan bedanken voor het vertrouwen met goeie prestaties en hopelijk ook heel wat prijzen met het team.” De Bredenaar nadert zijn 20ste seizoen bij Club Brugge. “Uiteraard maakt dit me trots, maar ik hoop vooral er nog heel wat jaren bij te kunnen doen.”

Vincent Mannaert heeft niets dan lof voor Mechele. “Brandon is een voorbeeld voor jonge spelers. Dankzij zijn doorzettingsvermogen en harde werk dwong hij een basisplaats af in deze ploeg. Dat hij zich na een geslaagde uitleenbeurt bij STVV opnieuw ontpopte tot vaste waarde bij Blauw-Zwart toont zijn veerkracht aan. We zijn zeer blij dat we met Brandon een eigen opgeleide speler langer aan ons kunnen binden.”

Mechele nadert zijn 20ste seizoen bij Club Brugge

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.