OFFICIEEL: Club Brugge laat jonge verdediger vertrekken

Club Brugge training

25 maart 2018 08:30 - Eerder deze week raakte bekend dat de U19 en de U17 van de eersteklassers wordt omgevormd tot de U18. Een beslissing waar Club Brugge achter stond, maar eentje die er wel voor zorgt dat heel wat jonge spelers andere oorden moeten opzoeken.

Bij de Brugse jeugd is de eerste vertrekker al een feit. De 18-jarige Ward Verwerft – meermaals kapitein bij de U17 en de U19 – ruilt aan het einde van het seizoen Club Brugge in voor KSK Heist. Hij tekent er een contract tot midden 2020.

Blauw-Zwart pikte Verwerft op bij Lierse, maar de linksvoetige verdediger kon klaarblijkelijk niet overtuigen op Jan Breydel. Cherry Sports, zijn managementbureau, kondigde de transfer op Instagram aan. KSK Heist staat momenteel 5de in de Eerste Amateurklasse. Véél succes Ward!

@wardverwerft signs for #KSKHeist until 2020 ! Good luck Ward #cherrysports

Een bericht gedeeld door Cherry Sports (@cherrysports) op

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.