OFFICIEEL: Club Brugge verlengt contract van sterkhouder tot 2021

Vormer - Vossen - Limbombe (Club Brugge - Sint-Truiden)

02 maart 2018 13:15 - Club Brugge bereidt zich momenteel volop voor op de match tegen KV Kortrijk, maar in de tussentijd maakt het Brugse bestuur ook al werk van de ploeg voor de toekomst. Zo ziet Anthony Limbombe zijn goeie prestaties beloond worden met een contractverlenging.

“Limbombe tekende vandaag een contractverlenging tot 2021 bij Club Brugge”, klinkt het op onze officiële website. “Anthony maakte bij Club een enorme ontwikkeling door de voorbije 2 jaar en groeide uit tot een onbetwistbare basisspeler bij Blauw-Zwart. De linkerflankspeler ontpopte zich het voorbije seizoen tot één van de publiekslievelingen in Jan Breydel. Limbombe was dit seizoen al goed voor 5 doelpunten en 7 assists.”

De speler zelf is in de wolken met het goeie nieuws. “Ik ben zeer gelukkig dat ik voor 2 seizoenen kan bijtekenen. Het doet deugd dat het bestuur, de staff en de hele ploeg vertrouwen hebben in mij en dit tonen met deze contractverlenging. Vorig seizoen had ik enkele moeilijkere maanden met mijn blessure, maar ik ben terug op niveau gekomen dankzij de steun van de hele club. Dit jaar voel ik mij fysiek terug top en het voelt goed om dit te kunnen tonen op het veld. We hebben dit jaar als team al mooie dingen bereikt, maar zijn er nog lang niet.”

Het slotwoord is voor Vincent Mannaert. “Deze contractverlenging is een beloning voor de evolutie die Anthony doormaakte. Als jonge Belg bewees hij zijn veerkracht door in Nederland zijn carrière te herlanceren en ook bij Club heeft hij het niveau snel opgepikt. Hij heeft alles wat een moderne flankspeler nodig heeft. Snelheid, uithoudingsvermogen, een individuele actie en ook nog eens scorend vermogen.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.