Officiële tweet van Club Brugge schiet in het verkeerde keelgat bij de fans: “Verwijderen aub”

Club-fans fuck you

11 maart 2018 17:59 - “De Brugse derby is terug. Welcome back Cercle!”, klinkt het vandaag via de officiële kanalen van Club Brugge. Een beleefde verwelkoming van Blauw-Zwart, maar wel eentje die niet in goede aarde valt bij de Brugse aanhang.

Dat uitgerekend de supporters van Cercle Brugge een spoor van vernieling nalieten op Jan Breydel zit de Club-fans erg hoog. De Vereniging kijkt immers steevast de andere kant op wanneer het over financiële zaken gaat in het stadion. Ook bij de aanleg van het nieuwe grasveld moest er niet gerekend worden op steun van onze groene (pun intended) buren. Twitter schiet dan ook met scherp.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.