Opstelling Club Brugge: ‘deze 10 spelers zijn zeker van basisplaats tegen STVV, slechts 1 twijfelgeval’

Club-spelers peppen elkaar op (Club Brugge - KRC Genk)

11 maart 2018 00:30 - Op de laatste speeldag van de reguliere competitie staat Club Brugge voor een moeilijke uitmatch tegen Sint-Truiden. Blauw-Zwart wil echter koste wat het kost de drie punten pakken op Stayen om zo met minstens 6 punten voorsprong op Anderlecht de Play-Offs in te duiken.

Ivan Leko kan tegen de Kanaries niet rekenen op geblesseerden Saulo Decarli, Benoît Poulain en Jelle Vossen. Achterin is de algemene verwachting dat het trio Mitrovic – Mechele – Denswil opnieuw zal mogen opdraven voor het doel waarin Vermeer postvat.

Op het middenveld zullen Cools en Limbombe naar goede gewoonte de flank mogen afdweilen, terwijl het nog onzeker is van wie Vormer en Vanaken het gezelschap krijgen in de centrale as. Het Laatste Nieuws verwacht op het kunstgrasveld de meer technisch begaafde Clasie, Het Nieuwsblad verwacht stofzuiger Nakamba voor meer evenwicht in de ploeg.

Voorin geeft Leko volgens beide kranten opnieuw het vertrouwen aan zijn spitsenduo Diaby – Wesley, ook al liet laatstgenoemde een dot van een kans liggen tijdens de 2-1 overwinning tegen KV Kortrijk. Volgens onze informatie zou echter Dennis zijn kans krijgen tegen STVV.

Verwachte opstelling Club Brugge (HLN)

Vermeer – Denswil, Mechele, Mitrovic – Limbombe, Clasie, Vanaken, Vormer, Cools – Diaby en Wesley

Verwachte opstelling Club Brugge (HNB)

Vermeer – Denswil, Mechele, Mitrovic – Limbombe, Nakamba, Vanaken, Vormer, Cools – Diaby en Wesley

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.