Opstelling Club Brugge: ‘Leko hakt 3 moeilijke knopen door’

Ivan Leko arriveert op Jan Breydel

03 maart 2018 03:00 - Na vier gelijke spelen op een rij wil Club Brugge vanavond de drie punten in Jan Breydel houden. De bezoekers uit Kortrijk zijn – de nederlaag tegen Zulte Waregem buiten beschouwing gelaten – echter aan een straffe reeks bezig en strijden daardoor nog altijd volop voor een plaats in Play-Off 1.

Ivan Leko kan tegen de Kerels niet rekenen op geblesseerden Decarli, Poulain en Vossen. Achterin heeft onze trainer met de terugkeer van Scholz een extra optie, maar de algemene verwachting is dat het trio Mitrovic – Mechele – Denswil opnieuw zal mogen opdraven voor het doel waarin Vermeer postvat. Op Standard werkten zij immers alle drie een degelijke partij af.

Op het middenveld zullen Cools en Limbombe naar goede gewoonte de flank mogen afdweilen, terwijl Vormer en Vanaken het gezelschap krijgen van stofzuiger Nakamba. Daardoor zal Clasie wellicht opnieuw naar de bank verhuizen. Voorin kiest Leko volgens Het Laatste Nieuws voor het spitsenduo Dennis – Wesley, waardoor topschutter Diaby vanaf de zijlijn zou moeten toekijken.

Vermoedelijke opstelling Club Brugge tegen KV Kortrijk

Vermeer – Mitrovic, Mechele, Denswil – Cools, Nakamba, Vormer, Vanaken, Limbombe – Dennis en Wesley

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.