Perbet spreekt honderduit over zijn transferwens: “Blijft iets speciaals, het is mijn club in België”

Jérémy Perbet (Club Brugge - AZ)

09 maart 2018 07:15 - Op 1 juli 2017 verraste Club Brugge vriend en vijand door Jérémy Perbet uit de B-kern van AA Gent weg te plukken. Nog geen maand later nam Blauw-Zwart alweer afscheid van de 33-jarige Fransman, die op huurbasis bij KV Kortrijk aan de slag mocht gaan. Na een moeilijk begin in het Guldensporenstadion ontbolsterde de Brugse huurling onder Glen De Boeck. Maar het liefst van al zoekt de man met 6 goals achter zijn naam voor KVK komende zomer opnieuw andere oorden op.

In La Dernière Heure geeft Perbet toe dat hij een terugkeer naar Sporting Charleroi wel ziet zitten. “Dat idee is me genegen. Charleroi, dat is mijn club in België. Ik heb er met veel mensen nog contact, ook met de trainer en Mehdi Bayat.”

Blauw-Zwart heeft uiteraard het laatste woord. “Ik heb nog een jaar contract bij Club en ik heb het geluk dat ik een goede makelaar heb (Mogi Bayat, nvdr), dus ik maak me geen zorgen. Zolang ik maar presteer op het veld. Ik heb geen idee wat er zal gebeuren. Misschien zal een terugkeer mogelijk zijn, ik weet het niet. Ik voel me ook goed bij Kortrijk, maar Charleroi is toch iets speciaals…”

Perbet kwam in zijn rijkgevulde carrière al bij heel wat ploegen terecht. Alleen al in België voetbalde hij voor Charleroi, Tubeke, Lokeren, Bergen, Gent, Club Brugge en Kortrijk. In het buitenland beproefde hij bij onder meer Villarreal en Istanbul Başakşehir zijn geluk.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.