‘Preud’homme heeft volgende uitdaging gevonden en tekent voorcontract’

Michel Preud'homme kampioenenbeker (Club Brugge - Anderlecht)

22 maart 2018 15:23 - Michel Preud’homme nam eind vorig seizoen na vier jaar afscheid van Club Brugge en geniet sindsdien van welverdiende rust. Maar na een sabbatjaar lijkt de trainer weer aan de slag te willen en hij lijkt zijn volgende uitdaging nu gevonden te hebben.

Het gonsde de voorbije weken al van de geruchten over interesse van Standard en Antwerp, terwijl Preud’homme ook nog altijd de gedoodverfde kandidaat is om Roberto Martinez op te volgen als bondscoach bij de Rode Duivels. Maar doordat bij die laatste pas na het WK een beslissing genomen zal worden, trekt hij volgens Waalse media naar Luik.

Volgens RTL heeft Preud’homme zelfs al een voorcontract getekend bij Standard, dat wel nog een afkoopsom zal moeten betalen aan Club Brugge om de deal helemaal af te ronden.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.