Rampseizoen voor huurling van Club Brugge: “Hij wordt vandaag geopereerd”

Osei-Berkoe, Vormer, Acolatse en Dennis (KSV Oudenaarde - Club Brugge)

09 maart 2018 03:00 - Hij was één van de smaakmakers tijdens de voorbereiding van Club Brugge, maar desondanks werd Elton Acolatse in de zomermercato alsnog uitgeleend aan Sint-Truiden. Op Stayen beleeft onze huurling echter een erg teleurstellend seizoen.

In oktober en november verzamelde Acolatse nog 160 speelminuten, maar daarna verdween hij volledig uit beeld bij de Kanaries. Eén keer mocht hij nog opdraven, op 10 februari in de Ghelamco Arena, bij een 3-0 achterstand tegen AA Gent.

Intussen is er nog meer slechts nieuws voor de gewezen flankspeler van Westerlo. “De huurspeler van Club Brugge liep woensdag tijdens de training een breukje op aan het middenhandsbeentje. Acolatse wordt vandaag geopereerd in het Sint-Trudo ziekenhuis en zal een tweetal weken buiten strijd zijn”, klinkt het op de officiële website van STVV.

Club hoopte Acolatse een jaartje te laten rijpen met veel speelgelegenheid, maar ziet daar dus niet veel van in huis komen. Komende zomer lijkt de 22-jarige linksbuiten dan ook niet meteen te moeten hopen op een terugkeer naar Jan Breydel. Een nieuwe uitleenbeurt lijkt de meest voor de hand liggende keuze voor de Nederlander die nog tot 2021 onder contract ligt.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.