Samenvatting van Club – Kortrijk in Sports Late Night stuit op felle kritiek: “Belachelijk”

Passionele Club-fans

04 maart 2018 11:15 - Club Brugge speelde KV Kortrijk zaterdagavond van het kastje naar de muur, maar achteraf ging het vooral over scheidsrechter Wim Smet. Er waren immers 4 discutabele penaltyfases tijdens de West-Vlaamse derby.

Sports Late Night besloot echter om in zijn samenvatting enkel aandacht te geven aan de strafschopgevallen in de Brugse rechthoek. Zo werden de gefloten elfmeter op Ajagun en de mogelijke handsbal van Denswil getoond, maar zagen we aan de overkant niét hoe Vormers kopbal de arm raakte van Palmer-Brown en hoe onze kapitein werd neergehaald in de hoek van de zestien. De Brugse aanhang doet dan ook zijn beklag.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.