Stijnen schuift verrassende titelkandidaat naar voren: “Het ondenkbare is mogelijk”

Stijn Stijnen (Club Brugge)

07 maart 2018 00:03 - Club Brugge telt op één wedstrijd van de Play-Offs 12 punten voorsprong op Anderlecht, 13 op Charleroi, 17 op Gent, 20 op Genk en 23 op Standard. Terwijl iedereen straks een tweestrijd verwacht tussen Blauw-Zwart en Paars-Wit, is Stijn Stijnen van mening dat de ploeg van Philippe Clement wel eens zou kunnen verrassen.

“Als Genk de bekerfinale wint, kunnen ze volledig ontspannen spelen in Play-Off 1. Dan is er nog veel mogelijk, zelfs het ondenkbare. De titel? De punten worden gehalveerd en als je de eerste twee wedstrijden wint, dan kan alles”, vertelt onze gewezen doelman in TVL Sportcafé.

Stijnen is namelijk gecharmeerd geraakt door de werkwijze van Philippe Clement in de Luminus Arena. “Hij wil voor iedereen goed doen en hij meent dat ook, dat is het verschil met anderen. Philippe verdient alle lof! Hij is absoluut een toptrainer in wording”, besluit de ex-Rode Duivel. Het Genkse bestuur zelf verwacht niet dat de Limburgers zullen meestrijden voor de prijzen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.