STVV haalt snoeihard uit na nederlaag tegen Club: “We hebben niet alleen tegen Brugge gespeeld”

Ruud Vormer (Club Brugge - Sint-Truiden)

11 maart 2018 16:50 - Sint-Truiden had in eigen huis Anderlecht, Gent, Genk en Standard al verslagen dit seizoen en wilde ook Club Brugge het zwijgen opleggen. Blauw-Zwart won een moeilijke wedstrijd echter met het kleinste verschil dankzij een doelpunt van Ruud Vormer.

Jonas De Roeck – die tijdens de match door ref Erik Lambrechts naar de tribunes werd gestuurd – was na afloop niet te spreken over de wedstrijdleiding. “We verdienen niet om te verliezen. Ik had een déjà vu van in de heenwedstrijd. We hebben niet alleen tegen Brugge gespeeld, maar ook tegen andere mensen, vind ik.”

“Brugge was beter in de tweede helft, maar wat daarna allemaal is gebeurd… Ik ga geen kritiek geven op de scheids. Maar er wordt gewerkt met twee maten en gewichten. Het is moeilijk om tegen 12 man te spelen”, besluit de trainer van Sint-Truiden tegenover Sporza.

Zo waren ze er op Stayen van overtuigd dat Kenneth Vermeer in de eerste helft een penaltyovertreding beging op Chuba Akpom. Aan de overkant waren er echter ook twee discutabele fases in de zestien met Abdoulay Diaby. Lambrechts wees daarbij geen enkele keer naar de stip.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.